søndag den 8. august 2010

Hjemvendt..

.. både fra en miniferie i Oslo og her på bloggen.

De sidste par måneder har jobbet, krævet alt for meget af mig og min tid (rundt regnet 50 timer pr uge plus 15 timers transport = ALT for meget), og derfor har jeg været fraværende her på bloggen.

Men nu kan jeg endeligt trække vejret igen ;-)

Jeg har nemlig sagt op og har pt 3 ugers ferie og vender kun tilbage én uge igen, inden jeg stopper.
Det er en beslutning som har givet mig ro i sindet, selvom jeg var rigtig glad for jobbet og udfordringerne, men jeg følte absolut ikke jeg havde nogen fritid og noget liv, udover jobbet, så sådan måtte det være.
1. september starter et helt nyt liv, hvor jeg skal på skolebænken igen. Puha jeg bliver en lud-fattig studerende, men tror (læs: håber) at jeg bliver nærmest lykkelig. Og jeg glæder mig meget til at "få et liv" igen, med tid til alle de mennesker jeg holder af.

Så ikke desto mindre var miniferien i Oslo, super tiltrængt.
Her er et lille udpluk af ferie billederne:
Jeg holder meget af Oslo, turerne op og ned af Karl Johan, med kongeslottet for enden og det smukke Operahus i havnen. Akershus festning, med en skøn udsigt over havnen, akers brygge og rådhuset.

Hvis nogen undrer sig over, at jeg tager billeder af DFDS færgen, så er det fordi at jeg for to siden valgte at gå i land, efter to skønne år ombord. Hun, Pearl of Scandinavia, som skuden hedder, vil altid være i mit hjerte, som et kært minde, og i mine tanker som den bedste, sjoveste og gladeste arbejdsplads at være på. Og jeg må indrømme, at det trak tårer frem i øjnene, da jeg så hende stævne ud i Oslo fjorden. Det er første gang jeg nogensinde har set det, for jeg var jo normalt med ombord.

2 kommentarer:

 1. Hei Helle :)
  Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg :)
  Jeg også er veldig glad i Oslo ;) Min søster bor der ,og så har jeg en del slekt der . Er der ca 3 ganger i året :) La meg til som følger hos deg , og gleder meg til å følge deg :)

  Hilsen Skjerstad

  SvarSlet
 2. Hejsa

  Ja Oslo er en skøn by, hyggelig og flot ;-)
  Tak fordi du vil følge min blog.
  Vi ses på bloggen.
  Kærlig Hilsen Helle ;-)

  SvarSlet